Šifra dela: 160803

VRSTA DELA: Pomožna dela v administraciji  –  “IščeMO osebo za pomoč v administraciji. Delo vključuje vnašanje in urejanje pošte, pripravo in obdelavo dokumentov s komercialnega in računovodskega področja in njihov vnos v sistem. Izkušnje, znanja: poznavanje MS Office, natančnost, zanesljivost, odgovornost, sposobnost samostojnega in timskega dela, komunikativnost. Prednost imajo kandidati zaključnih letnikov ekonomske smeri/absolventi. Možnost kasnejše zaposlitve. Zainteresirani pošljite vlogo in CV (Europass) na e-mail”
KRAJ DELA: Murska Sobota
ŠTEVILO PROSTIH MEST: 1
DELOVNI ČAS: od 7. do 15. ure
TRAJANJE DELA: lahko dalj časa, več mesecev
PRIČETEK DELA: takoj
CENA: od 7 €/h bruto (5,92 €/h neto)  
ZAHTEVANA IZOBRAZBA: 
POSEBNE ZAHTEVE: Prednost imajo kandidati zaključnih letnikov ekonomske smeri/absolventi, prednsot so tudi morebitne delovne izkušnje, znanja: poznavanje MS Office, natančnost, zanesljivost, odgovornost, sposobnost samostojnega in timskega dela, komunikativnost
INFORMACIJE IN PRIJAVA: Za kontakt z naročnikom in rezervacijo dela  nas pokliči na 02 5211 038 ali spletno oddaj “Pošlji rezervacijo dela” na spodnji povezavi ali pridobi kontaktne podatke v e-poslovalnici! Priporočamo čimprejšnji – takojšnji kontakt z naročnikom.

POŠLJI REZERVACIJO DELA ali POGLEJ DIREKTNE KONTAKNE PODATKE DELODAJALCA

NAROČI NAPOTNICO ZA DELO